Cégünkről

 FIDO Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. jogelődje a FIDO Bt. 1991-ben alakult, mint családi vállalkozás. A FIDO Kft., – mint a FIDO Bt. jogutódja – meghatározó tevékenysége a települési szilárd hulladék szállítás. Az évek során a szolgáltatás mennyisége és minősége is növekedett.

1998. május 28-tól az FKF Zrt.-vel közösen konzorciumi szerződés keretében részt veszünk Budapest közszolgáltatási tevékenységének ellátásában, melynek keretén belül végezzük a települési szilárd hulladékok begyűjtését, szállítását.

A közszolgáltatási feladatok ellátása mellett társaságunk vállal egyéb hulladék illetve építési törmelékszállítást, sitt szállítást intézményeknél, lakosságnál. A szállítás és az építési, bontási hulladék elhelyezése hivatalos működési engedéllyel rendelkező hulladéklerakó telepre, a Közép-Duna-völgyi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség KTVF: 25425-9/2012 számú engedélye, illetve a 45/2004 (VII. 26.) BM-KvVM együttes rendelet az építési és bontási hulladék kezelésének részletes szabályairól szóló rendeletben foglaltak szerint történik. A törmelék és sitt elhelyezése a Közép-Duna-völgyi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség által elfogadott hulladéklerakó helyekre történik. A leadott sittről Befogadó nyilatkozatot is tudunk biztosítani.

Mind a cégeknél, mind a lakosságnál jelentős hangsúlyt fektetünk a szelektív gyűjtésre, szállításra. Ennek megfelelően alakítottuk ki árainkat. Árainkat a konténerek nagyságától a benne elhelyezett hulladék, sitt fajtájától és kihelyezett cím illetve a hulladék lerakóhely távolságától függően állapítjuk meg.