Cégünkről

FIDO Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. jogelődje a FIDO Bt. 1991-ben alakult, mint családi vállalkozás. A FIDO Kft., – mint a FIDO Bt. jogutódja – meghatározó tevékenysége a települési szilárd hulladék szállítás. Az évek során a szolgáltatás mennyisége és minősége is növekedett.

1998. május 28-tól 2014-ig az FKF Zrt.-vel közösen konzorciumi szerződés keretében részt vettünk Budapest közszolgáltatási tevékenységének ellátásában, melynek keretén belül végeztük a települési szilárd hulladékok begyűjtését, szállítását.

Társaságunk, a veszélyes hulladékon kívül, vállal mindennemű települési szilárd hulladék szállítást, lomtalanítást, intézményeknél és lakosságnál is. A szállítást a Pest-Megyei Kormányhivatal PE-6/KTF/01591-9/2020 számon kiadott engedélye alapján végezzük, a hulladék elhelyezése hivatalos működési engedéllyel rendelkező hulladéklerakó telepekre történik. A leadott sittről Befogadó nyilatkozatot  tudunk biztosítani.

Mind a cégeknél, mind a lakosságnál jelentős hangsúlyt fektetünk a szelektív gyűjtésre, szállításra. Ennek megfelelően alakítottuk ki árainkat, melyek a konténerek nagyságától, a benne elhelyezett hulladék vagy sitt fajtájától, a kihelyezési cím, illetve a hulladéklerakó helytől való távolságától függően kerülnek megállapításra.