1239 Budapest Haraszti út 46
        Telefon/Fax:
283 - 0783

Sítt és szemét szállítás

Hulladékgazdálkodás!

Hulladékgazdálkodásnak nevezzük azt a tudatos, tervszerű tevékenységet, amely a hulladék kiküszöbölése, keletkezésének megszüntetése, illetve mérséklése, az elkerülhetetlenül keletkező hulladék megfelelő gyűjtése és lehetőség szerinti hasznosítása, végső esetben pedig ártalmatlanítása és korlátozás nélküli elhelyezése érdekében történik.

Hulladék szállítás

   Ügyfeleink számára végzett hulladékgyűjtési és szállítási, hulladék elhelyezési és szállítási szolgáltatásaink minőségi jellemzőivel kapcsolatos ügyféligények kielégítése, a vonatkozó jogszabályok és hatósági határozatok követelményeinek betartása elsődleges feladataink közé tartoznak. A fenti követelmények kielégítése érdekében alakítottuk ki, és alkalmazzuk a hulladékszállítási, hulladék elhelyezési és szállítási szolgáltatásaink minőségét befolyásoló folyamatainkat

KÖSZÖNTJÜK A FIDO Kft HONLAPJÁN 1239 Budapest Haraszti út 46

Rendeljen konténert Telefon/fax: 283 - 0783

Kérjen ajánlatott munkatársunktól! Vállalunk egyedi megrendelésre, illetve szerződéses megállapodásra munkákat.

A hulladék és építési törmelék szelektív gyűjtésének megvalósításához több konténer kihelyezésével nyújtunk lehetőséget.

Árainkat a konténerek nagyságától, a benne elhelyezett hulladék, sitt fajtájától és kihelyezett cím illetve a hulladék lerakóhely távolságától függ, melyet megegyezés alapján állapítjuk meg.

Mennyiségi, vagy minőségi igények növekedése esetén társaságunknak lehetősége van mind az eszközpark, mind az edényzet fejlesztésre, bővítésre.

Továbbá kisebb talajrendezési munkákhoz illetve kisebb telephelyek hó eltakarítási munkákhoz rendelkezünk 1 db BOBCAT S 175 típusú univerzális rakodógéppel.

Telefon/fax: 283 - 0783

K T V F engedély letöltése