1239 Budapest Haraszti út 46
        Telefon/Fax:
283 - 0783

Sítt és szemét szállítás

Hulladékgazdálkodás!

Hulladékgazdálkodásnak nevezzük azt a tudatos, tervszerű tevékenységet, amely a hulladék kiküszöbölése, keletkezésének megszüntetése, illetve mérséklése, az elkerülhetetlenül keletkező hulladék megfelelő gyűjtése és lehetőség szerinti hasznosítása, végső esetben pedig ártalmatlanítása és korlátozás nélküli elhelyezése érdekében történik.

Hulladék szállítás

   Ügyfeleink számára végzett hulladékgyűjtési és szállítási, hulladék elhelyezési és szállítási szolgáltatásaink minőségi jellemzőivel kapcsolatos ügyféligények kielégítése, a vonatkozó jogszabályok és hatósági határozatok követelményeinek betartása elsődleges feladataink közé tartoznak. A fenti követelmények kielégítése érdekében alakítottuk ki, és alkalmazzuk a hulladékszállítási, hulladék elhelyezési és szállítási szolgáltatásaink minőségét befolyásoló folyamatainkat

KÖSZÖNTJÜK A FIDO Kft HONLAPJÁN 1239 Budapest Haraszti út 46

Minőség biztosítás

Társaságunk rendelkezik EN ISO 9001:2000 letöltés ISO 9001:2000 és EN ISO 14001:2004 letöltés ISO14001:2004 környezet és minőségirányítási rendszerrel, melyet a nemzetközi akkreditálással rendelkező DEKRA Certification Kft. tanúsított. Társaságunk a teljesítés minőségéért felelősséget vállal.

A szállítás és az építési, bontási hulladék elhelyezése hivatalos működési engedéllyel rendelkező hulladéklerakó telepre, a Közép-Duna-völgyi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség KTVF: 36.103-6/2006 számú engedélye, illetve a 45/2004 (VII. 26.) BM-KvVM együttes rendelet az építési és bontási hulladék kezelésének részletes szabályairól szóló rendeletben foglaltak szerint történik.

A törmelék és sitt elhelyezése a Közép-Duna-völgyiKörnyezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség által elfogadott hulladéklerakó helyekre történik. A leadott sittről kérésre Befogadó nyilatkozatot is tudunk biztosítani.A tanúsítvány megtekintéséhez kattintson a kis méretű képekre.